Nieuw Grimbergs college voorgesteld

Op 23 november 2018, over deze onderwerpen: Beleid

Het nieuwe college van burgemeester en schepenen werd vandaag aan de pers voorgesteld. N-VA levert 2 schepenen voor de komende zes jaren. Grimbergs N-VA voorzitter Philip Roosen wordt eerste schepen en zal burgemester Chris Selleslagh met raad en daad dagelijks bijstaan. Hij wordt tevens verantwoordelijk voor mobiliteit, cultuur en dierenwelzijn. Anne Laure Mouligneaux wordt schepen van welzijn en digitalisatie/communicatie. Zij wordt tevens voorzitter van het bijzonder comité sociale dienst. 

‘Anne Laure Mouligneaux en ikzelf zullen ons met plezier inzetten om mee te werken aan een beter en professioneel bestuur. Cultuur, mobiliteit en communicatie zijn uitdagende beleidsthema’s en vragen een innoverende aanpak waarbij de burger centraal staat. We willen tevens werk maken van een sociaal maar tevens rechtvaardig beleid.’, aldus Philip Roosen. ‘Samen met onze voltallige fractie willen wij aan een beter Grimbergen werken. Rudi van Hove werd voor de eerste keer als gemeenteraadslid verkozen. Vanaf januari zal hij ook onze fractieleider worden. Elke Wouters werd voor de tweede keer verkozen als gemeenteraadslid en wordt vanaf 5 december 2018 ook Vlaams parlementslid.’

De nieuwe beleidsploeg stelde tevens de kernpunten van hun beleidsprogramma voor. Het persbericht kan u hiernaast in bijlage terug vinden. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is