N-VA Grimbergen is gestart met haar "Pre-campagne"

Op 18 juni 2012

Zaterdagochtend 16 juni, 4u30, alles slaapt, sluimert zacht…..behalve in de garage van N-VA Grimbergen voorzitter JP Windelen. Daar wordt gul met behanglijm gekliederd, affiches worden op meters grote multiplexborden geplakt.
Zes verkiezingsborden met daarop Bart De Wever, met de wijze boodschap dat verandering aan de orde is, worden in gereedheid gebracht.
Rond 8 uur boren Jean-Paul Windelen en bestuurslid Eddy Jacobs met de grondboor, in het zweet hunner aanschijns, een tiental gaten in de dierbare Grimbergse grond.
Enkele krachttermen en een diepe zucht waren niet uit de lucht, want in de Vlaamse grond van Grimbergen zit rond de huizen menig verborgen laagje “Brikaljon”.
Zaterdag namiddag brengen JP, jongerenvoorzitter Olvier Verstraeten en secretaris Philip Roosen  6 panelen in stelling, verspreidt over het grondgebied van Grimbergen:
 
1 tussen Strombeek en Grimbergen
1 in Humbeek centrum
1 in Humbeek komende van Zemst
1 tussen Grimbergen en Borght
1 tussen Grimbergen  en Beigem
1 in Beigem komende van Nieuwenrode
 
Deze panelen worden geplaatst in het kader van  de precampagne van N-VA, campagne die loopt tot en met 25 juni.
Gelijkaardige affiches, maar dan veel groter, prijken ook op reclameborden verspreid over heel Grimbergen zoals o.a. Humbeekse Steenweg en  Wolvertemse Steenweg.
Het startschot is gegeven, de kop is eraf. Vandaag is onze precampagne gestart en Grimbergen zal het geweten hebben.
De slogan “De kracht van verandering“ is van toepassing in Grimbergen. Wij gaan er voor!

Vraag: Aan wat merk je het verschil tussen de Antwerpse en de Grimbergse borden? Het antwoord kan je vinden op onze Facebook-pagina.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is