Philip Roosen trekt opnieuw de Grimbergse N-VA lijst

Op 11 december 2023, over deze onderwerpen: Beleid

N-VA Grimbergen heeft unaniem beslist om Philip Roosen opnieuw aan te duiden als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2024. “Philip is een degelijk en bekwaam politicus die samen met deze bestuursploeg heel wat heeft gerealiseerd in deze beleidsperiode. Met de N-VA willen we voluit doorgaan op deze ingeslagen weg met Roosen als kopman, " aldus het N-VA bestuur. 

Philip Roosen woont met zijn vrouw Eva in Humbeek en is hoogleraar aan de faculteit Geneeskunde aan de Universiteit Gent. Hij heeft drie kinderen, waaronder een adoptiedochter uit Ethiopië.

Harde werker in de meerderheid

Philip is momenteel eerste schepen in Grimbergen en verantwoordelijk voor cultuurbeleid, mobiliteitsbeleid, digitalisering, communicatie en integraal veiligheidsbeheer. Hij zorgde onder meer voor grote investeringen in het Cultuurcentrum, veiligere schoolomgevingen, een nieuw mobiliteitsplan, een infoblad dat opnieuw 6 keer in elke Grimbergse bus valt, een nieuwe website en de creatie van een participatieplatform, de oprichting van een dienst handhaving met gemeenschapswachten, enz…. In 2024 worden nog nieuwe fietspaden uitgerold.

“Philip Roosen heeft zijn rol als 1e schepen schitterend ingevuld. Hij is een vaste waarde in het college en staat binnen de coalitie bekend om zijn harde werk en dossierkennis. Zo kunnen we ook echt wegen op de verschillende beslissingen in het college,” aldus voorzitter Rudi Van Hove. 

Met N-VA voor Leefbaarheid, Identiteit en Veiligheid

Met de N-VA zullen we de komende verkiezingscampagne inzetten op drie kernthema’s die cruciaal zijn voor de Grimbergenaar: Leefbaarheid, Identiteit en Veiligheid.

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is