• Grimbergen
  • Grimbergen
  • Grimbergen
N-VA Grimbergen

U bent hier

Toestand Westvaartdijk is meer dan schrijnend

Op 5 maart 2012, over deze onderwerpen: Leefmilieu, Mobiliteit

Op de Grimbergse gemeenteraad van 1 maart kwam de gevaarlijke en vuile toestand van de Fabrieksweg-Westvaartdijk ter sprake.

"De toestand van het wegtraject Fabrieksweg-Westvaartdijk is door de grote hoeveelheden modder en slijk en de grote gaten in de weg meer dan schrijnend te noemen".

Koren op de molen van Steven Dupont (momenteel onafhankelijke in de Grimbergse gemeenteraad, maar lid van N-VA) die deze wantoestanden reeds uitvoerig uit de doeken deed in de gemeentelijke commissie voor Verkeer van 20 december 2011.

....

Tot slot van de discussie: in de gemeenteraadszitting van 1 maart werd bevestigd dat diverse asfalteringswerken staan gepland, waarbij deze keer ook de Westvaartdijk voor een groot deel zal worden aangepakt.

“Ik ben blij dat door te blijven hameren op deze pijnlijke nagel in ons wegennet, er eindelijk beterschap in zicht is”, besluit Steven Dupont.

Vanzelfsprekend zal N-VA, bij monde van Steven Dupont, er op toezien dat deze belofte niet naar de Griekse kalenden wordt verwezen.

Steven Dupont maakte onlangs bekend met de volgende gemeeteraadsverkiezingen op te zullen komen op de lijst N-VA. Tot die tijd zetelt hij als onafhankelijke in de Grimbergse gemeenteraad.

(Foto en volledig artikel: klik op 'Naar Artikel)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is