N-VA Grimbergen verwelkomt Steven Dupont

Op 21 februari 2012

Eind vorig jaar liet N-VA Grimbergen weten op eigen kracht aan de verkiezingen te zullen deelnemen. “De afdeling gaat met volle moed de uitdaging aan en heeft de ambitie om een positief beleid te voeren, met voluit eigen accenten en krachtlijnen”, duidt voorzitter Jean-Paul Windelen. “We zijn dan ook verheugd te mogen aankondigen dat onze ploeg vanaf heden versterkt wordt met Steven Dupont”.

JPW meets SDSteven is sedert 1999 gemeenteraadslid in Grimbergen en sinds 2006 provincieraadslid in Vlaams-Brabant. Hij heeft een decennium ervaring als medewerker in Kamer, Senaat en Vlaams Parlement en was sinds een tijd partij-onafhankelijk. Voordien was hij omwille van zijn Vlaamse reflex aangesloten bij het Vlaams Belang maar hij verliet die partij toen de Antwerpse partijleiding definitief voor een harde koers opteerde. Beroepsmatig is hij actief in de financiële sector en marketing. Zijn politieke initiatieven volgen kan via zijn blog www.stevendupont.be .

Met de komst van Steven Dupont wordt de reeds dynamische N-VA ploeg versterkt. Een sterke ploeg die zal uitpakken met een sterk programma, dat de komende maanden bekend gemaakt zal worden.

“We bereiden een stevige maar positieve campagne voor, gericht op alle inwoners in alle deelgemeenten. We gaan het debat niet uit de weg en wat verkeerd gaat moet benoemd worden. Wij willen de kiezer geen zand in de ogen strooien en zetten ons af tegen de traditionele vastgeroestheid; noem het maar échte vernieuwing”, weet Gert Leenders, afdelingssecretaris.

“Ik ben dankbaar voor het warme welkom dat ik bij de N-VA mag genieten, zowel in Grimbergen als provinciaal en nationaal”, aldus Steven Dupont.

“Het gaat echter niet om één persoon, maar om een hechte ploeg. N-VA Grimbergen bestaat uit jong en minder jong, mannen, vrouwen, arbeiders, bedienden, thuiswerkende ouders en kaderleden... een mix van mensen die oprecht gaan voor denken, durven en doen! Ik kijk er naar uit om met hen samen te werken en de kiezers een echt alternatief te bieden! De N-VA is de enige logische keuze voor Vlaams-nationalisten”.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is