N-VA Grimbergen lanceert haar webstek (www.n-va.be/grimbergen)

Op 26 augustus 2011

N-VA GRIMBERGEN: vooruitkijken met een aantal activiteiten

 
Via deze weg blijft iedereen op de hoogte van alle  lokale N-VA activiteiten, standpunten en nieuwsberichten  uit Grimbergen.

In de komende maanden zal actief gecommuniceerd worden over verschillende thema’s die elke inwoner van Grimbergen aanbelangen. Zet deze website bij je favorieten!

Ook voor vragen of suggesties? www.n-va.be/grimbergen

 N-VA Grimbergen wil het politiek debat aanzwengelen en de uitdagingen niet uit de weg gaan. Goed beleid begint lokaal op gemeentelijk niveau.

Noteer alvast 18 oktober, N-VA Grimbergen haalt de eerste burger van Vlaanderen naar Grimbergen (Charleroyhoeve 19.30 onthaal—gratis inkom) JAN PEUMANS, om de politieke toestand toe te lichten en vooral ook de problematiek van de Rand ( en Brussel) en de eigen accenten van N-VA voor de komende gemeenteraadsverkiezingen te verduidelijken. N-VA Grimbergen gaat in 2012 naar de kiezer met eigen lijst.

Het nieuwe dynamische bestuur gaat ook het debat aan met het middenveld (sport-cultuur verenigingen ) en wil thema’s zoals mobiliteit, woonbeleid, inburgering, milieu, gezondheidszorg, onder de aandacht brengen en niet te vergeten de verdediging van het Vlaams karakter van Grimbergen dat sterk onder druk staat en een betere omkadering en durf vraagt.

Het bestuur N-VA Grimbergen

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is